+4 0731-813.188

Blue Astral SRL

Search More

Vanzare Casa 185 m² - Comuna Faclia, Cernavoda

ÎN EXCLUSIVITATE !!!

                                                     DE VÂNZARE PROPRIETATE 

                                                 PREȚ-125.000EURO NEGOCIABIL.

Detalii.

 Proprietatea este situată înjudețul Constanta,Localitatea Cernavoda,Comuna Faclia, Proprietatea se află la o distanță de 15 kilometri de Orașul Cernavoda și de 13 Km de Mun.Medgidia,trece prin comuna Drumu European 22c

Se vinde proprietatea, care are acees direct în Drumul European 22c.

 Casa este locuibilă..și care este formată, din 6 camere,2 bucatarii , 2 holuri , balcon , baie, și dependințe și o Cramă utilată în plus au axexe Gospodărești, .

Are un teren intravilan în suprafata de 3538mp, Are o suprafată construita de 180mp si anexe gospodaresti -2 magazii , 2 cotete ( atat pentru gaini cat si pentru animale domestice), o crama utilata  cu tot necesarul pentru procesare struguri si depozitare –in suprafata construta de 153mp.
Camerele au parchet de stejar( lemn masiv), incalzire cu lemne in sobe de teracota noi in toate camerele , dependintele au gresie si faianta .

 sistem de incalzire pe lemne Sobe de Teracote și electric .

Alimentarea cu apa atat de la Raja cat si de la fantana din curte prevazuta cu hidrofor.

Proprietatea este prevazuta cu livada de pomi fructiferi este pe rod de cca 3 ani de zile –peste 150 pruni plus meri , peri , ciresi , visini , piersici. Aleea principala a casei are bolta cu vita. de vie pe rod.
Casa se vinde utilata si mobilata cu toate uneltele nesare lucrarilor agricole si de mentenanta a casei. Totodata casa este prevazuta cu un stoc de lemne pe stoc  aprox. 200m3 ).

Utilitati
  • Cablu tv
  • Centrala proprie
  • Garaj
  • Acoperis
  • Faianta
  • Parchet
  • Termopan