+4 0731-813.188

Blue Astral SRL

Search More

Vanzare Casa 150 m² - Vasile Alexandri, Cernavoda

 

Nou pe Piată Imobiliara !!!!!!

Vila de Vânzare Parter+Etaj+Mansardă

                                                                     Pret de vanzare 145.000 Euro la Cheie.

Vila este situată în Județul Constanta, Orașul Cernavoda este poziționată intr-un Cartier de numai de Case. Are un Avantaj , Vila se află intr-o zonă Centrală a Orasului, și se ajunge foarte repede în centrul Orașului, și sau la Bănci, sau către Primarie și un Birou Notarial.

În zona se află, Școală Nr.2 și un Cămin și cu o Gradinită !! și mai sunt încă douâ Magazine Alimentare , și un Super Market, și un Magazin de Electrocasnice , Școală numarul 3 și Liceeul Teoretic Anghel Saligny.

Se vinde Doar Vilă a fost Construită pentru Familie, dar și a schimbat Prioritățile Familia, și acuma își dorește să se Vândă Vila Parter+Etaj și cu Mansardă !

Terenul are o suprafață de ---,are deschiderea  la stradă de 23 m și 25 m in adâncime,

Și este o singură Proprietate și care se vinde ambele case; Vila afost Construita in  Anul 2011 din BCA, Beton , sau folosit la cele mai bune materiale de constructie, Vila și Casa sunt izolate termic cu polistiren de 15 cm , și s-a aplicat vopsea decorativa de Exterior și iar pe Acoperiș tablă Lindab.

 La interior (Vila noua) s-a aplicat Gresie si faianța și Marmură adusă din Italia , Decorativă Știko, Geamuri din Termopan Gealan, Instalație Electrică pe cupru , Instalația Sanitară pe țeavă Cupru și cu ppr și Calorifere pe fontă ,Aparat Aer Condiționat, Se vinde mobilată dar fără Electrocasnice.

Vila are Parter și Etaj+Mansardă: La Parter are un Living , Dormitor, Birou,Baie, Bucătărie, la etaj are 3 dormitoare si cu Baie și Hol și Balcon pe fată , Mansardă este amenjata ca depozitare sau este folosit ca un uscator pentru rufe iarnă.

Are loc pentru o masina in curte , mult gazon , pomii, are toate utilitățile(canalizare, termoficare si apă caldă , energie electrică)

 

Prezentare video la Parter https://youtu.be/NGxWZRunzMw

Prezentare Video la Etaj și cu Mansardă ; https://youtu.be/JC2vt_Vg7dU

Utilitati
  • Telefon
  • Cablu tv
  • Acoperis
  • Gresie
  • Faianta
  • Parchet
  • Aer conditionat