+4 0731-813.188

Blue Astral SRL

Search More

Vanzare Casa 100 m² - Com Nicolae Bălcescu, Nicolae Balcescu

Casa de Vânzare , Județul Constanța, com Nicolae Balcescu.   

                              Preț: 43.5000 euro/negociabil.

Www.blue-astral-cernavoda.ro

Casa este situate în județul  Constanța, Comuna Nicolae Balcescu , este foarte aproape de Com Mihail kogalniceanu , se la 40 km de Orașul Cernavoda.

Se ajunge foarte repede la stația de Microbus Com Nicolae Bălcescu-C-ța, și la gară din comună pe ruta. Tulcea-Medgidia

Casa are 2 dorimitoare, 1 sufragerie , baie si cu bucatrie ..S-au făcut îmbunătățiri acoperiș Nou(tablă lindab finalizat anul trecut .

În preț nu se include și mobile și cu electro-casnicile , se discută la fața locului.

Cu utilități:  Apă ,Energie Electrică , Canalizare .Centrală pe lemne . Baie cu  toaleta. Gresie faianță parchet  are un foișor afară. Anexe pentru Animale . Pomii Fructiferi 40 . Suprafața terenului cu tot cu casă 750  m2 . Panou solar de 180 litri . Boiler mixt pentru curent și centrală . Contacta după ora 17 in cursul săptămâni și sâmbătă și Duminica la orice oră.

Ce înseamnă investiții făcute în casă , pereții sunt chirpică , pereții s-au decopertat până la chirpică, și după aceea s-a îndreptat cu plasă din buzau, după care s-au tencuit pe interior exterior, pe exterior s-a pus izolație termică.

S-a turnat placă din beton în camere, după aceea s-a parchet laminat în camera. S-a schimbat instalația electrică pe cupru , instalația sanitară este pe ppr.

Actele sunt în regulă are cadastrul și intabulare, urmeaza și certificate energetic să fie facut.

 

Utilitati
  • Cablu tv
  • Acoperis
  • Gresie
  • Faianta
  • Parchet
  • Termopan