+4 0731-813.188

Blue Astral SRL

Search More

Vandut Apartament 2 camere - , Cernavoda

 

Apartament cu 2 camere de Vanzare, în zona Ultra-Centrala .

                                                   Pret: 45000 euro preț fix

În zona:

Apartamentul este situat in județul Constanta, Orasul Cernavoda, strada Medgidiei , in Zona Biroului Notarial Puia Ionuț , se află la etajul 1 într-un bloc cu 4 etaje, se ajunge foarte repede la Centrala Nucleara și la Super Market Foișor , la Depozit de Contrucții Frat-Cost, Super Market Penny Market și cu Peco Mall, se ajunge foarte repede la Stația de Autobuz , Stați taxiuri la blocul Turn , Super Market Carrefoure.

Detalii Tehinice.

Apartamentul a fost cumparat in Anul 2018 si ulterior Renovat de la zero , s-a schimbat instalatia electrica , instalația sanitară( wc, ghiuveta, cadă) , cu regips in toata casa si are aplicat Ștuco Elvețian , și sa pus tavan oglindă , are aplicat lumină pe led (bandă)pe toata tavanele, s-a pus gresie si faianță (baie) in tot apartamentul , are Ușa metalica la intrare, geamuri din Termopan cu ridicare jaluzele electric cu telecomandă.

Modalități de plată.

Prețul este usor negociabil , se aceepta plata in Rate.

 Cu condiția ca-să vina cu 25000-30.000 euro la Pre-contract notarial, si diferența  să fie achiitată in maximul 6 luni. nu se aceeptă alte variante gen mașini .

Acte de proprietate.

Actele sunt in regula ,are Cadastrul si Intabulare ,are Certificat Energetic.

Prezentare video:

Utilitati
  • Balcon inchis
  • Gresie
  • Faianta
  • Termopan